Selzerbeeklaan 3a, Vaals





Omschrijving

Selzerbeeklaan 3a te Vaals


Geheel gerenoveerde vrijstaande semi-bungalow gelegen op royaal perceel. Drie ruime slaapkamers en moderne badkamer. Inpandige garage met oprit voor 2 auto's. Gelegen in rustige omgeving en met prachtig uitzicht op de Sneeuwberg.


 
Kenmerken
- Geheel gerenoveerde, vrijstaande semi-bungalow
- Rustige woonomgeving met zicht op de “Sneeuwberg”
- Prachtig moderne badkamer en keuken
- Drie ruime slaapkamers(11,10 en 9 m²) 
- Inpandige garage met electrichte sectionaal poort
- Vloeroppervlakte 115m²
- Perceeloppervlakte ca. 800m²


 



Indeling

Indeling:
Entree(16,7m²) met kunststof parketlook vloer met toegang naar alle ruimtes. De woonkamer (30m²) met een schuifpui naar het terras aan de achterzijde van de woning en voorzien van een houten vloer en veel lichtinval. Toegang naar de gesloten moderne ingerichte keuken (10m²) voorzien van koelkast, oven, vaatwasser, gasfornuis en kunststof parketlook vloer. En de mooie, gemoderniseerde badkamer met dubbele wasbak, inloopdouche en toilet.
Slaapkamer I (9 m²) gelegen aan de voorzijde, voorzien van kunststof parketlook vloer, muurkast en inclusief 2 persoonsbed met nachtkastje.
Slaapkamer II (11 m²) en is gelijk aan slaapkamer I maar voorzien van 2 vaste kasten. Ook hier staat een 2 persoonsbed met nachtkastje
Slaapkamer III  (9,7 m²)  ligt aan de achterzijde is ook gelijk aan slaapkamer I en II en ook hier staat een 2 persoonsbed met nachtkastje.
Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, met wasmachine aansluiting, nieuwe CV(2017, eigendom), wandkast en toegang naar het terras aan de achterzijde. 

Garage: Inpandige garage met elektrische sectionaal poort(18,5m²). Voor de garage bevindt zich een ruime oprit.

Tuin: Terras aan de achterzijde is gelegen op het Noordoosten. Voor- en zijtuin liggen op het zuidwesten en zijn voorzien van gazon en beplanting. Links naast de woning bevindt zich een royaal grasveld. Totaal perceeloppervlakte van 800m².


Opmerkingen / bijzonderheden

-Bouwjaar woning 1980
-Gehele woning is voorzien van Kunstof kozijnen met dubbele beglazing(HR)
- CV-ketel HR107 - hoog rendement



Terug



Kenmerken


Woningtype: Vrijstaande woning
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers:  3
Perceeloppervlakte: 800 m≤
Woonoppervlakte: 115 m≤
Bouwjaar: 1980
Soort bouw: Bestaande bouw
Koop / huur: Huur


Verhuurd  


Routekaart

Bereken uw route