Viergrenzenweg 82, Vaals

Omschrijving

Karakter en sfeer
Residence Bellevue, de naam zegt het al, betekent wonen met een mooi uitzicht. En dat op een steenworp afstand van de Wilhelminatoren, het hoogste punt van Nederland, op het kruispunt van drie landen. Zowel de lichte woonkamer als de slaapkamer van dit compact en sfeervol appartement hebben elk een eigen balkon; vanaf hier ligt de wereld aan uw voeten: Nederland, België én Duitsland liggen binnen handbereik. U bent omgeven door rustieke bossages en de uitgestrektheid van het landelijk gebied. Dit appartement heeft één slaapkamer en is daarom bij uitstek geschikt voor starters, alleenstaanden of een ouder paar. Ook over uw auto hoeft u zich geen zogen te maken. De mogelijkheid bestaat om te beschikken over een eigen parkeerplaats, pal voor uw deur. Elke dag weer kunt u vanuit dit prachtappartement de zon zien opkomen en ondergaan over het Limburgse heuvelland.


Service
Residence Bellevue neemt u als bewoner een aantal zorgen en kosten geheel uit handen. Per maand betaalt u een servicebedrag van 276,82 Euro. Hierin zitten zaken als klein en groot onderhoud, verzekeringen en de kosten voor water en gas. De hoogte van die laatste kosten kunt u als het ware (door een water- en energiezuinig leefpatroon) zelf “regelen”. Ook kunt u extra beschikken over een eigen parkeerplaats. Residence Bellevue biedt u zo in elk geval zoveel mogelijk service, zo weinig mogelijk zorgen en dat alles tegen een acceptabele prijs.Indeling

-één slaapkamer appartement
-entree (met laminaat)
-mooie en lichte woon- en eetkamer (met toegang tot balkon)
-balkon
-open keuken met alle standaard apparatuur
-een droomachtige slaapkamer (met toegang tot balkon)
-moderne badkamer met toilet, bad, wastafel
-eigen parkeerplaats
-berging achter keuken met boiler en wasmachine aansluiting
-berging in de kelder
-goede staat van binnenonderhoud
-goede staat van buitenonderhoud
-zeer goede bouwkundige constructie
-goede afwerking van de woning
-geldig EPA-energielabel
-totale inhoud    100 m3
-totale vloeroppervlakte    56,9 m2
-bouwjaar    1978      
-servicekosten             276,82 Euro per maand


Opmerkingen / bijzonderheden

uw wijk
De Viergrenzenweg, aan de rand van Vaals, eindigt bij het Drielandenpunt. Ooit was dit een Vierlandenpunt. Van 1815 tot 1914 kwamen bij grenspaal 193 maar liefst vier landen bij elkaar: Nederland, België, Duitsland en het ministaatje Moresnet. Dat is verleden tijd. Anno 2015 bent u voor de dagelijkse voorzieningen aangewezen op de kern van Vaals, een paar kilometer van u vandaan. Daar kunt u naar supermarkt of warenhuis, “op” restaurant of de plaatselijke ijssalon of een café bezoeken. Vaals heeft uiteraard voorzieningen als scholen en kinderopvang en medische- of andere zorgvoorzieningen. En natuurlijk kunt u, als u dat wenst, het altijd over de grens zoeken: naar het Belgische Gemmenich of het Duitse Aken.
uw gemeente
De gemeente Vaals vervult een regiofunctie voor de omringende kernen en het landelijke gebied. Dat betekent dat het voorzieningenniveau van Vaals op peil is en blijft. Vaals heeft alles om uw leven aangenaam te maken. De levendige warenmarkt op dinsdag is daar het meest duidelijke voorbeeld van. Het “marktmenu”  bevat een veelzijdig en internationaal aanbod aan (streek) producten. Met als ingrediënten: onvervalst “Vols” dialect, Duits, Frans, maar natuurlijk ook gewoon Nederlands.
uw regio
Voor wie het verderop wil zoeken: vanaf de Viergrenzenweg bent u in een mum van tijd op een snelweg. Die brengt u direct waar u zijn moet. De wereld ligt aan uw voeten. Of dat nou Heerlen, Maastricht, Aken of Luik is, doet er niet toe. Gewoon om te shoppen of voor de cultuur. De natuur en het landschap van het Limburgse Heuvelland zijn een verhaal apart. Ideaal om in alle rust en stilte per fiets of te voet van te genieten.TerugKenmerken


Woningtype: Appartement
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers:  1
Woonoppervlakte: 57 m²
Inhoud: 100 m³
Bouwjaar: 1978
Soort bouw: Bestaande bouw
Koop / huur: Koop


Verkocht  


Routekaart

Bereken uw route