Meer referenties

Een tevreden aankoop- en hypotheekklant. Daar doen we het voor!

Een leuke woning gezien, wat nu? WijzerWonen zorgt voor optimale begeleiding tijdens het hele traject.

Referentie tevreden advies hypotheek

WijzerWonen heeft mij erg goed geholpen bij het overzetten van mijn hypotheek. Zaken waar ik geen verstand van heb zijn helder uitgelegd, lastig uitzoekwerk is mij uit handen genomen en ik ben geadviseerd over mogelijkheden waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht. Ik mag tot slot ook niet onvermeld laten dat het contact met de medewerkers zonder uitzondering zeer plezierig was. G. van der Palen

Referentie tevreden hypotheekbemiddeling

WijzerWonen-Team, Wij zijn tevreden over het deskundige en professionele advies tijdens het onderhoudsgesprek in relatie tot een hypotheekcheck.

Referentie tevreden hypotheekbemiddeling voor Dhr. Ariens

Met een adviesvraag komen bij WijzerWonen is een. De vraag die dan gesteld wordt door WijzerWonen is: "Wat wil je met deze adviesvraag bereiken".

Referentie tevreden koper Oude Baan 2 + 2a te Wittem

Cijfer 9 - www.wieisdebestemakelaar.nl 16 september 2015 Wij hebben een huis gekocht welke te koop stond bij WijzerWonen.

Referentie tevreden verkoper Aan de Ververij 26 - Vaals

Professionelle Zusammenarbeit, einfach spitze! Faires Preis-Leistungs Verhältnis, freundlicher Umgang miteinander, super! Man kann euch nur weiterempfehlen!

Dank jullie allen meer dan 1000x

Heel lieve woorden van een super tevreden klant.


Vanaf het eerste moment van kennismaking heb ik een vertrouwd gevoel gehad (is bij mij echt niet vanzelfsprekend) en heb ik het volste vertrouwen gehad dat ik een juiste keuze had gemaakt door voor WijzerWonen te kiezen als verkoopmakelaar/aankoopmakelaar/hypotheekadviseur en nu dus ook verzekeringsadviseur. Op momenten dat ik het zelf niet meer zo rooskleurig inzag kreeg ik steeds positieve opbouwende reacties van alle personeelsleden, ik kan dan ook met gerust hart zeggen: jullie zijn allen keien die echt alles doen om het hun klanten goed te doen en alles tot in de puntjes verzorgen. Ik kan niet vaak genoeg danken voor al jullie support tijdens de hele tijd. Ik ga nu genieten van mijn nieuwe huisje. DANK JULLIE ALLEN MEER DAN 1000X


Terug
Contactgegevens

Openingstijden

Ma/Do:  9:00 - 17:00 uur
Vr:  9:00 - 16:00 uur