Meer referenties

Dank jullie allen meer dan 1000x

Heel lieve woorden van een super tevreden klant.

Referentie tevreden advies hypotheek

WijzerWonen heeft mij erg goed geholpen bij het overzetten van mijn hypotheek. Zaken waar ik geen verstand van heb zijn helder uitgelegd, lastig uitzoekwerk is mij uit handen genomen en ik ben geadviseerd over mogelijkheden waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht. Ik mag tot slot ook niet onvermeld laten dat het contact met de medewerkers zonder uitzondering zeer plezierig was. G. van der Palen

Referentie tevreden hypotheekbemiddeling

WijzerWonen-Team, Wij zijn tevreden over het deskundige en professionele advies tijdens het onderhoudsgesprek in relatie tot een hypotheekcheck.

Referentie tevreden hypotheekbemiddeling voor Dhr. Ariens

Met een adviesvraag komen bij WijzerWonen is een. De vraag die dan gesteld wordt door WijzerWonen is: "Wat wil je met deze adviesvraag bereiken".

Referentie tevreden koper Oude Baan 2 + 2a te Wittem

Cijfer 9 - www.wieisdebestemakelaar.nl 16 september 2015 Wij hebben een huis gekocht welke te koop stond bij WijzerWonen.

Referentie tevreden verkoper Aan de Ververij 26 - Vaals

Professionelle Zusammenarbeit, einfach spitze! Faires Preis-Leistungs Verhältnis, freundlicher Umgang miteinander, super! Man kann euch nur weiterempfehlen!

Een tevreden aankoop- en hypotheekklant. Daar doen we het voor!

Een leuke woning gezien, wat nu? WijzerWonen zorgt voor optimale begeleiding tijdens het hele traject.


WijzerWonen was de verkopende makelaar van het pand dat ik heb aangekocht. Omdat de contacten met betrekking tot de aankoop goed gingen, ben ik met WijzerWonen in zee gegaan voor het regelen van mijn hypotheek. WijzerWonen, met name Andrea, heeft mij goed geholpen door contact op te nemen met mijn werkgever en de hypotheekverstrekker toen bleek dat de werkgeversverklaring niet helemaal goed was ingevuld. Omdat ik in Duitsland werk gaat het toch net iets lastiger. In het hele aankoopproces was het prettig schakelen. Nu nog wat verbouwen en dan kan ik helemaal genieten van mijn nieuw huis.

M.Fanchamps

WijzerWonen Team: "Manon, dank je wel voor deze mooie referentie. Wij wensen je heel veel plezier en geluk in je nieuwe thuis!"


Terug
Contactgegevens

Openingstijden

Ma/Do:  9:00 - 17:00 uur
Vr:  9:00 - 16:00 uur