Maastrichterlaan 121-a, Vaals

TOPPER!
Omschrijving

Bel voor het plannen van jouw persoonlijke woningafspraak. Kom kijken en Welkom (t)huis...


Gelegen in het  centrum van Vaals ligt dit karakteristieke bijzonder ruime 2 slaapkamer-appartement aan de Maastrichterlaan 121a. Het appartement op de eerste etage, bereikbaar via trap heeft een woonoppervlakte van 112 m2 en is gebouwd in 1925. Ideale ligging op loopafstand naar het centrum van Vaals of in het groen.
Het appartement is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

Beschikbaar per 01-03-2023.Indeling

Indeling van de woning:
-entree 15.7m2
-badkamer met toilet 3,8m2, wastafel, toilet en douche
-eetkamer 14,8m2 open doorgang naar woonkamer
-woonkamer 18,5m2 met veel lichtinval en erker
-gesloten keuken 13,4m2 met veelbergruimte en CV-ruimte
-eerste slaapkamer voorzijde 20,2m2
-tweede slaapkamer achterzijde 17m2
-gemeenschappelijke kelder voor wasmachine en droger
-eigen/ separate kelder 9m2
-gedeelde tuin voorzijde woning

Voor rekening van de nieuwe huurder zijn:
water, electra en gas.

Voorwaarden voor overeenstemming van huur:
Minimale huurperiode 12 maanden;
Borgsom 2 maandtermijnen;
Controle van de data voor goede huurderschap (o.a. salarisstrook/werkgeversverklaring en verhuurdersverklaring).


Opmerkingen / bijzonderheden

Je omgeving   
Je wijk                                                                           
De Maastrichterlaan ligt centraal en toch rustig en groen. De woning en wijk dateren uit 1925. U bent zowel dichtbij het centrum als dichtbij de natuur van het landelijk gebied. U hoeft de Selzerbeek maar over te steken of u staat midden in de akkers en bossen rond de Duitse Schneeberg. De woonomgeving is goed onderhouden, rustig en veilig: voor spelende kinderen maar ook voor senioren. Het centrum van Vaals met al zijn voorzieningen ligt op loopafstand. Van supermarkt en warenhuis tot en met restaurant, ijssalon of café. Maar ook peuterspeelzaal, basisschool en medische of andere zorgvoorzieningen liggen om de hoek.
Je gemeente
De gemeente Vaals vervult een regiofunctie voor de omringende kernen en het landelijke gebied. Dat betekent dat het voorzieningenniveau van Vaals op peil is en blijft. Vaals heeft alles om uw leven aangenaam te maken. De levendige warenmarkt op dinsdag is daar het meest duidelijke voorbeeld van. Het “marktmenu”  bevat een veelzijdig en internationaal aanbod aan (streek) producten. Met als ingrediënten: onvervalst “Vols” dialect, Duits, Frans, maar natuurlijk ook gewoon Nederlands.
Je regio
Voor wie het verderop wil zoeken: vanaf de Maastrichterlaan  bent u in een mum van tijd op een snelweg. Die brengt u direct waar u zijn moet. De wereld ligt aan uw voeten. Of dat nou Heerlen, Maastricht, Aken of Luik is, doet er niet toe. Gewoon om te shoppen of voor de cultuur. De natuur en het landschap van het Limburgse Heuvelland zijn een verhaal apart. Ideaal om in alle rust en stilte per fiets of te voet van te genieten. En ook met de bus bent u zo weer thuis!TerugKenmerken


Woningtype: Appartement
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers:  2
Woonoppervlakte: 112 m²
Inhoud: 315 m³
Bouwjaar: 1925
Soort bouw: Bestaande bouw
Koop / huur: Huur


Huurprijs:
€ 825,-  per maand


Routekaart

Bereken uw route