Te koop Aan de Weverij 79 - Vaals - Een goed onderhouden instapklaar appartement met een zonnig balkon met uitzicht over Vaals

Dit mooie appartement is gelegen in een rustige omgeving van Vaals. De dagelijkse voorzieningen zijn op 500-1000m gelegen. Verder is het openbaar vervoer op 3 min. loopafstand te bereiken. Het centrum van Vaals is eveneens op loopafstand goed bereikbaar.Een goed onderhouden instapklaar appartement, gelegen op de tweede verdieping met een zonnig balkon met uitzicht over Vaals. De inhoud bedraagt ca. 180m³ en de woonoppervlakte ca. 58m². De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing. De woning biedt een mooie badkamer en een keuken in hoekopstelling. Een ruim balkon dat zonnig op zuid-oost is gelegen en uitzicht biedt over kern van Vaals. Een pracht appartement voor starters, gezinnen zonder kinderen of ouderen. Trefwoorden: wonen in Vaals, appartement in Vaals, uitzicht over Vaals, mooilimburg.nl, koopvaals.nl, koopheuvelland.nl, mooilimburgwonen.nl, immovaals.nl, immobilienvaals.nl, WijzerWonen Makelaardij - Verzekeringen - Hypotheken BV


Souterrain: Berging(4m²) met eigen ingang.

Begane grond: Er zijn twee gemeenschappelijke ingangen met beide een inpandige trappartij en een lift. Via de hoofdingang is appartement op de 2e verdieping gelegen en via de neveningang op de 4e verdieping.

Tweede verdieping: Een inpandige gang geeft toegang tot het appartement. Het appartement biedt een entree/gang(4m²) met huistelefoon en meterkast(5x 230V-groepen,  dag-nachtstroom). De entree biedt toegang tot de badkamer(5m2) woonkamer(24m2) en slaapkamer(14,5m2). De in 2003 gemoderniseerde badkamer biedt een moderne douche een wastafel en het toilet. De zonnige  woonkamer(24m²) heeft grote raamopeningen voor ruime lichtinval. De half open keuken (5m²) biedt een eenvoudig keukenblok met bovenkasten in een hoekopstelling(geen apparatuur). Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken(5,5m²) met CV-combiketel(2003, eigendom) en aansluiting voor de wasmachine.
Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer(14,5m²) met toegang naar het balkon. Het gezellige balkon(2,8mx1,5m) is op het zuid-oosten aan voorzijde gelegen en biedt uitzicht en veel zon. De woonkamer en entree zijn voorzien van laminaatvloer, de slaapkamer van vloerbedekking en de keuken en bijkeuken van een linoleumvloer. 

Gehele appartementencomplex is verzekerd tegen brand- en stormschade van opstal en inventaris. Verder is het gevelglas verzekerd op een glasverzekering.
Onderhoud en investeringen
De onderhoudskosten van het gehele gebouw en van de algemene installaties (o.a. lift, CV, huistelefoon). Onderhoud en vernieuwing van de inventaris voor algemeen gebruik.
Voorschotbijdragen per maand 2010:
Servicekosten van de VVE bedraagt € 142


Terug
Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vrij:  9:00 - 17:00 uur