Roy Bergs Hypotheekadviseur
Verzekeringsadviseur particulier & zakelijk
SVM-Nivo Gediplomeerd makelaar (aankoop en verkoop)
Zorgadviseur

WijzerWonen is bij uitstek een mensenbedrijf. Van, door en vooral voor mensen. Dat betekent dat we niet zomaar een kaal product verkopen. Wij adviseren mensen wat voor hun het beste is en bieden hun zekerheid voor het geval er ooit iets mis zou gaan. Dan moeten de mensen op ons kunnen rekenen. We behandelen onze klanten zoals we ook zelf behandeld willen worden: eerlijk, oprecht en met respect.

Ons werk begint altijd met luisteren. Naar wie je bent en wat je wilt, hoe je in het leven staat en wat je wensen en dromen zijn. Pas dan kunnen we het maatwerk en de kwaliteit bieden die ons voor ogen staat. In de praktijk betekent dat we samen met jou zorgvuldig bouwen aan het beste antwoord op al je vragen. Die investering in elkaar verdienen we samen royaal terug. In de kwaliteit van het resultaat! Plezier in ons werk en teamwerk met jou en al mijn collega’s zijn de sleutels voor jou én ons succes! Onze dag is goed als we samen tevreden zijn.

Centraal in ons hypotheekadvies staat een persoonlijk kennismakingsgesprek: wie je bent, wat je doet, hoe je levensstijl eruit ziet en wat je dromen voor de toekomst zijn. Op basis daarvan kunnen we je snel een eerste indicatie geven van je hypotheekaanvraag: of de gewenste huisaankoop daadwerkelijk tot je mogelijkheden behoort, wat je zou kunnen lenen en wat je globale maandlasten zijn. Tijdens een tweede gesprek gaan we met je een stap verder. We de diepte in van je financiële leven: hoe grijpt een hypotheek in je huishoudboekje en leefpatroon, wat zijn de consequenties en eventuele risico’s daarvan en hoe dekken we die af. Wij denken niet in standaardoplossingen maar bieden persoonlijk maatwerk. Het eindresultaat is een rapportage in de vorm van een persoonlijk hypotheekadvies.

Op het eerste gezicht lijkt een huis een willekeurige verzameling stenen met een dak erop. Dat is het niet. Een huis is één brok emotie waarin je alleen, samen met je partner of met je kinderen een leven deelt. In goede tijden en in slechte tijden. Je woning bepaalt voor een deel je welzijn. Daar wil ik een bijdrage aan leveren. Door oprecht en eerlijk samen met de klant het beste vakwerk te leveren: een thuis!

WijzerWonen al meer dan tien jaar een vertrouwde waarde in Vaals en omgeving. Met een werkwijze die werkt en een aanpak die zich in alle opzichten heeft bewezen. Maar WijzerWonen is meer. Op cruciale momenten in je leven kunnen we je met raad en daad adviseren en ontzorgen. Niet alleen bij de verkoop of aankoop van je huis maar bijvoorbeeld ook bij de financiering van de studie van je kind of bij het zoeken naar oplossingen bij plotselinge tegenvallers in de persoonlijke levenssfeer.

Gelukkig wonen met een financieel gezond leven...

Ben je benieuwd wat wij hierin voor je kunnen betekenen?

Waarom?

Waarom...
 

krijg je bij WijzerWonen zulke goede service en advies tegen een faire prijs?

Waarom laten we je ook zaken zelf doen?

Je gegevens zelf invoeren, betekent dat er niemand betaald hoeft te worden die dit voor je doet.

Waarom bouwen wij eerst samen de prijs?

Bij WijzerWonen is het onze belangrijkste taak om jouw wensen en vragen te kennen, zo kunnen wij je als fundament van onze relatie, een betaalbare prijs op maat geven.

Waarom doen we niet alles zelf?

We gebruiken veel diensten van andere professionals. Dit levert jou korting en de beste service op. Zo ben je altijd voordeliger uit!

Waarom investeren wij veel in de relatie met je?

Wederzijds vertrouwen en heldere verwachtingen is onze gezamenlijke succesfactor.
= Daarom!