Verzekeringen

Bij verzekeringen gaat het altijd om het minimaliseren van mogelijke risico’s als er iets niet gaat zoals verwacht. En als dat toch gebeurt moet je blindelings op ons kunnen vertrouwen. Dat betekent dat je nooit en te nimmer onaangenaam verrast mag worden door onbekende voorwaarden of kleine lettertjes. In het voortraject van het afsluiten van een verzekering zullen we daarom niet na–laten je een spiegel voor te houden of in het uiterste geval nee te verkopen. Want ook wij worden niet graag verrast; als je in de problemen komt, is dat niet alleen jouw verantwoordelijkheid maar ook de onze.

...objectief en ongekleurd advies...

Wij hebben samen dezelfde belangen: Jouw probleem is ons probleem en omgekeerd is jouw voordeel ons voordeel. Wij zijn geen verzekeringsmaatschappij en ook geen tussenpersoon die de belangen behartigt van een verzekeringsmaatschappij.

...snelle en goede oplossingen...

Om die onafhankelijke positie te waarborgen zijn we aangesloten bij VCN: een organisatie die als intermediair en gevolmachtigde werkt met meer dan 95 verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij objectief en ongekleurd verzekeringsadvies geven en een beroep doen op talloze verzekeringspakketten en -specialisten. Zo zijn we ook in staat om je alle mogelijke verzekeringen aan te bieden. Van a tot en met z, van autoverzekeringen tot en met ziektekostenverzekeringen. Afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften leveren we altijd maatwerk. Zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dat doen we open en transparant, eerlijk en betrouwbaar. Want jouw belang is ons belang!

Schade melden

Contactgegevens

Bezoekuren

Welkom op afspraak - geen vaste bezoekuren


Telefonisch bereikbaar

Ma/Vrij:  9:00 - 17:00 uur